BSU.CONNECT wint landelijke KPN Channel Award

BSU.CONNECT heeft als een van de circa 60 erkende business partners van KPN in Nederland de KPN Channel Award gewonnen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest succesvolle en aansprekende regionale marketingactie.

Geslaagd zakelijk event Klantcommunicatie 3.0
De winnaar wordt gekozen door de KPN business partners zelf, uit de 6 genomineerden. In juni 2015 organiseerde BSU het inhoudelijke evenement Klantcommunicatie 3.0 in Theater Markant te Uden. Met een gevarieerd programma kreeg de bezoeker een blik op de digitale toekomst. De overweldigende opkomst en de hoge waardering van de vele nieuwe contacten, bezorgden BSU de winst.

Ondernemers bewust maken van de digitale veiligheidsaspecten
Vanwege het grote succes en het winnen van de KPN Channel Award, heeft BSU besloten om Klantcommunicatie 3.0 in het najaar van 2016 een vervolg te geven, nu onder de titel Digitale Veiligheid 3.0. Door de snel toenemende digitalisering en de grote hoeveelheden data die bedrijven, produceren, opslaan, verspreiden en beheren, is digitale veiligheid belangrijker dan ooit. Tijdens het event zullen alle aspecten van techniek tot wetgeving de revue passeren.

Geïnteresseerde ondernemers en ict-ers kunnen zich al aanmelden op www.digitaleveiligheid.biz.