BSU.CONNECT behaalt: “KPN Excellence platina business partner” status!

BSU.CONNECT is trots omdat we als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland de “KPN Excellence platina business partner” status hebben behaald.

Deze status zorgt ervoor dat BSU.CONNECT de verantwoordelijkheid draagt over de verkoop, levering en service van KPN ÉÉN volgens de Excellence formule van KPN. BSU.CONNECT zal vanuit de Excellence formule zelf aanvullende diensten ontwikkelen die het KPN ÉÉN producten- en dienstenportfolio versterken. KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing van KPN die vaste en mobiele telefonie en internet in 1 oplossing integreert, met 1 factuur op basis van een vaste prijs. De “KPN Excellence platina business partner” status, die slechts een beperkt aantal ICT bedrijven in Nederland krijgen, zorgt ervoor dat BSU.CONNECT het aanspreekpunt is om het gehele proces voor KPN ÉÉN te verzorgen. Dit betekent dat wij vanaf advies tot en met levering en service verantwoordelijk blijven over het uitleveren van KPN ÉÉN volgens de Excellence formule.

kpnexcellence

Mijlpaal

Het afgelopen jaar is er door het team van BSU.CONNECT hard gewerkt om aan alle eisen van het KPN Excellence programma te voldoen. Het behalen van de Excellence status is voor BSU.CONNECT een grote mijlpaal. KPN bekrachtigt hiermee het vertrouwen in BSU.CONNECT door de verantwoordelijkheid over het uitvoerende proces helemaal bij ons neer te leggen. BSU.CONNECT wordt hierdoor een organisatie die naast de verkoop van het KPN zakelijke producten- en dienstenportfolio, ook de levering, installatie, service en facturatie op zich zal nemen. Eén partij dus die alles regelt voor KPN ÉÉN inclusief de facturatie.

“The Sky is the Limit”

Op woensdag 14 mei 2014 heeft het team van BSU.CONNECT op spectaculaire wijze gevierd dat de Excellence status behaald is. Het team van BSU.CONNECT deed dit geïnspireerd door de KPN ÉÉN reclame, door voorafgaand aan de ondertekening van het contract een parachute sprong te maken en te landen bij de KPN ÉÉN dobbelsteen.

excellence_ondertekening2

excellence_bord2

excellence_toost2

Bent u benieuwd naar wat de oplossingen van KPN zakelijk voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.