Over BSU.CONNECT

BSU.CONNECT brengt ons met elkaar in contact. ICT verbindt ons met elkaar waardoor we versterkende samenwerkingen aangaan. Wij willen het beste halen uit onze verbinding met elkaar. Dat is wat ons drijft en wat we dagelijks doen.

kpnexcellence

ÉÉN centraal aanspreekpunt voor KPN zakelijke dienstverlening

BSU.CONNECT verzorgt als Excellence platina business partner het zakelijke producten- en dienstenportfolio van KPN. We verzorgen vaste en mobiele telefonie en we verzorgen internetverbindingen. U krijgt van ons een persoonlijk advies en we zijn voor u centraal aanspreekpunt voor alle KPN zakelijke dienstverlening. Vanuit onze adviesfunctie begeleiden wij u vanaf uw vraag, naar het in gebruik nemen van de oplossing die uw communicatiebehoefte blijft invullen.

Schaalbare overeenkomsten

Naast traditionele overeenkomsten leveren we ook flexibele overeenkomsten voor vaste en mobiele telefonie en internetverbindingen. Wij geloven in schaalbare overeenkomsten die kunnen meegroeien en krimpen met uw organisatie. U kunt bij ons bijvoorbeeld beginnen met mobiel en later in dezelfde overeenkomst andere verbindingen toevoegen.

In samenwerking met KPN bestaat de mogelijkheid om 1 factuur te leveren voor uw vaste en mobiele telefonie en uw internetverbindingen, inclusief de benodigde apparatuur. Bij ons is het zelfs mogelijk om zonder eenmalige investeringskosten een verbintenis aan te gaan op basis van lease.