BSU.DOC Bedrijfsfilosofie

BSU.DOC versterkt onze samenwerking door de reproductie van informatie te organiseren. Wij doen dit door print-, kopieer-, scan- en faxoplossingen te leveren vanuit een serviceconcept dat ontzorgt door beschikbaarheid te garanderen. Vanuit onze adviesfunctie begeleiden wij u om uw reproductiefunctionaliteit voortdurend in lijn te brengen met uw bedrijfsontwikkeling.

Continuïteit van reproductie leveren

In samenwerking met Konica Minolta leveren wij multifunctionals en printers met service, die de totale print-, kopieer-, scan- en faxbehoeften voor uw organisatie invullen. We gebruiken automatisering om zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze machines krijgen automatisch toners aangeleverd, zodat de machines niet stil komen te staan. Daarnaast worden de machines actief gemonitord voor onderhoud en kunnen we pro-actief reageren op storingen om ons service level te leveren.

 ‘Pay per use’ zonder minimale afname verplichting

We leveren een flexibele overeenkomst op basis van 0-volume. Dit betekent vaste prijzen voor zwart-wit en kleur afdrukken en geen minimale afname verplichting. Het is bij ons mogelijk om uw reproductietoepassing met service af te nemen op basis van lease. Hierdoor heeft u geen afschrijving en kunt u uw financiële middelen aanwenden voor uw kernactiviteit.