Beschikbaarheid van reproductie garanderen

BSU.DOC levert continuïteit van de reproductie van informatie. Onze werkwijze zorgt ervoor dat onze relaties voortdurend kunnen werken met hun print-, kopieer-, scan- en faxoplossing op de manieren en momenten zoals met hen is overeengekomen.

Vanuit onze adviesfunctie stellen we uw reproductiebehoefte voortdurend centraal. De reproductie van informatie is ondersteunend aan de ontwikkeling van uw organisatie. We willen de beschikbaarheid van de reproductie van informatie op maat garanderen. We organiseren de voorwaarden, waardoor we de beschikbaarheid van uw print-, kopieer, scan- en faxoplossing kunnen blijven leveren. We doen dit samen met u en derde partijen die hard- en software leveren en dataverbindingen.

Integrale installatie- en beheermethodiek

Onze werkwijze levert een integrale aanpak waarin we met u en derde partijen samenwerken om de beschikbaarheid van de reproductie van informatie te kunnen blijven leveren. Dit betekent dat onze installaties volledig afgestemd zijn op onze beheermethodiek en samen 1 geheel vormen. We leveren een totaaloplossing die afstemming blijft vinden met uw gebruikersorganisatie. We groeien en krimpen met uw organisatie mee en onze overeenkomsten zijn hier op afgestemd.