Over BSU.GROEP

ICT verbindt ons met elkaar en helpt ons om versterkende samenwerkingen aan te gaan. Wij versterken onze samenwerking met elkaar door ICT ondersteunend laten zijn aan de ontwikkeling van ons zelf. Dat geldt in de breedste zin en we doen dat samen omdat ICT mensenwerk is.

Versterkend mensenwerk

De ICT van BSU is puur mensenwerk. Wij vullen onze relaties aan net zoals dat zij ons aanvullen. We versterken elkaar. Wij vertalen het soms abstracte karakter van ICT naar concrete toepassingen, met heldere afspraken die ICT verankeren in de bedrijfsvoering.

Wij doen niet altijd wat voor de hand ligt, wij doen wat nodig is. Een passend advies staat centraal en we onderbouwen samen wat we doen. We leveren alles op basis van eenvoudige en transparante overeenkomsten. We leveren digitale werkomgevingen op locatie, vanuit ons twin datacenter en in hybride vormen. We verzorgen vaste en mobiele telefonie en we verzorgen internetverbindingen. We leveren reproductietoepassingen in de vorm van print-, kopieer-, scan- en faxmultifunctionals en bij veel van wat we leveren is lease mogelijk.

BSU SIMPLY DOES IT

Wij laten het niet simpel lijken, wij maken het simpel. Goede ICT is vaak onzichtbaar omdat het werkt, wijzelf zijn dat niet. Wij willen leren kennen, begrijpen en vertrouwen. We willen onszelf opnieuw uitvinden en hierdoor onze samenwerking blijven versterken.

Wij verplaatsen ons in onze relaties voor een oplossing die afgestemd is op de gewenste beschikbaarheid van ICT. Wij organiseren de beschikbaarheid van techniek in een werkwijze met een inspanningsverplichting, om de gewenste beschikbaarheid van ICT te kunnen blijven leveren. We leveren continuïteit van ICT.

Met onze manier van werken halen we het beste uit onze samenwerking. Dit betekent dat we mens, organisatie en ICT versterkend laten zijn aan elkaar. Dat is wat ons drijft en wat we dagelijks doen.