Interactief samenwerken vanuit gelijkgestemdheid

BSU.GROEP begeleidt de medewerkers van BSU in hun ontwikkeling. Het is ons doel om onszelf te ontwikkelen. We verbinden innerlijke drijfveren aan bedrijfsdoelstellingen. Ons financiële resultaat is daarvan een gevolg. Het geeft ons bestaansrecht en de mogelijkheid om ontwikkelingen aan te blijven gaan.

We ontwikkelen onze bedrijven samen door de ontwikkeling van onze medewerker centraal te stellen en samen bedrijfsdoelstellingen te bepalen. We werken vanuit een platte en zoveel mogelijk zelfsturende organisatievorm. We werken interactief vanuit gelijkgestemdheid.

Bewust richting geven aan een nieuwe toekomst

We ondersteunen de BSU bedrijven in het verwezenlijken van dromen. Dat doen we samen door nieuwe ideeën uit te werken in de organisatievorm van de toekomst.

Motivatie en resultaat zijn aan elkaar verbonden en ons financiële resultaat is het gevolg van onze groepsmotivatie. We willen leren hoe we onze motivatie kunnen aanwenden om de resultaten te behalen waar we gelukkig van worden. Wij doen dit om onze ontwikkeling te stimuleren. Wij doen dit om te leren hoe we een toekomst creëren waar we allemaal een goed gevoel van krijgen.