Oplossingen

Implementaties begeleiden van businesscase tot en met Beheer

Onze mensen staan centraal in het leveren van onze oplossingen net zoals die van u. Onze oplossingen komen tot stand door een fijnmazig afstemmingsproces met uw gebruikersorganisatie te doorlopen.

We gebruiken een gestandaardiseerde aanpak die we vanuit onze gezamenlijke ervaring hebben geperfectioneerd. We gebruiken elementen van bekende project- en beheermethodieken die onze implementaties van veranderingen beheersbaar maken. We adviseren, ontwerpen en realiseren ICT toepassingen die eenvoudig te beheren zijn. We rapporteren structureel over de stand van zaken om afstemming met uw organisatie te blijven vinden. We ondersteunen u van business case tot en met het in beheer nemen van uw ICT. We doen dat bij u op locatie, remote en hebben een servicedesk voor directe telefonische ondersteuning.

DIGITALE WERKOMGEVING

BSU.IT levert digitale werkomgevingen op maat op locatie, vanuit ons Twin Datacenter of in hybride vorm. We nemen uw applicatiebehoefte als uitgangspunt en organiseren samen met u en derde partijen beschikbaarheid van applicatiefunctionaliteit. We leveren continuïteit van ICT.

» Digitale werkomgeving op maat

BSU DATACENTER

BSU gelooft dat veiligheid en beschikbaarheid van mensen in organisaties de twee belangrijkste pijlers zijn waarop IT gebaseerd is. Om deze redenen maken wij gebruik van het Tier IV datacenter van KPN. Op dit moment is een Tier IV datacenter de hoogst haalbare graad op Datacenter vlak.

» Alles over het BSU Datacenter

 NEXT LEVEL DATA TRUST

Elk bedrijf heeft zijn eigen processen, datastromen, wensen en eisen. Daarom is een modern datacenter ingericht op verschillende situaties. BSU heeft hiervoor NeXt Level Data Trust ontwikkeld. Binnen NeXt Level Data Trust worden 5 opties geboden waaruit u de beste bij u passende keuze kunt maken.

» Next Level Data Trust

 SLA voor beheer van ICT

BSU.IT levert samen met u en derde partijen de gewenste beschikbaarheid van ICT. Met onze Dienstenniveau Overeenkomst voor Beheer leveren we een dynamische werkwijze die de inzet van ICT voortdurend in lijn brengt met de ontwikkeling van uw organisatie.

» SLA vor beheer van ICT