BSU neemt ELKOR Telecom & ICT uit Roosendaal over

Met genoegen delen wij u mede dat Elkor Telecom & ICT uit Roosendaal met terugwerkende kracht per 1 september is overgenomen door BSU. We streven ernaar om Elkor Telecom & ICT voor 31 december 2015 volledig geïntegreerd te hebben in de BSU.GROEP. Elkor Telecom & ICT zal verder gaan onder de naam BSU.CONNECT.

Grotere geografische dekking

BSU krijgt er door de overname van Elkor Telecom & ICT een vestiging in Roosendaal bij. BSU kan door deze overname haar dienstverlening gemakkelijker uitbreiden in heel Noord-Brabant en aangrenzende provinciën.

Verbreding ICT dienstenportfolio

Door deze overname gaat een bedrijf met haar oorsprong in de Telecom (Elkor Telecom & ICT) samen met een bedrijf met haar oorsprong in de IT (BSU). Beide bedrijven leverden voor de overname zowel Telecom als IT en bundelen nu dus hun krachten.

BSU bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een flexibele organisatie met een omvang van circa 55 medewerkers. BSU.GROEP is een verzameling van bedrijven die diverse oplossingen op het gebied van ICT leveren en bestaat naast BSU.CONNECT uit BSU.IT, BSU.DOC en BSU.LEASE. BSU.CONNECT levert vaste- en mobiele telefonie en internet in samenwerking met KPN, BSU.IT levert digitale werkomgevingen op maat, BSU.DOC levert document management oplossingen in samenwerking met Konica Minolta en BSU.LEASE levert continuïteit van ICT tegen een vast tarief per maand. BSU kan bedrijven dus een zeer uitgebreid ICT dienstenportfolio bieden waarbij er met vaste contactpersonen en een vaste Service Desk voor alle BSU bedrijven gewerkt wordt.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de overname van Elkor Telecom & ICT door BSU dan kunt u contact opnemen met Anke Langens via: a.langens@bsu.nl of klikt u hier voor meer contact informatie.