Nieuwsoverzicht

Waarschuwing: Ransomeware Petya Virusaanval

Waarschuwing: Ransomeware Petya Virusaanval Zoals u wellicht via de media heeft vernomen is er een Ransomware virus actief onder de naam Petya. Zie hiervoor ook https://www.fox-it.com/nl/over-fox-it/corporate-nieuws/news/live-ransomware-peyta/. Het betreft hier een zeer…

Naar het nieuwsbericht
Waarschuwing: WannaCry virusaanval

Waarschuwing: WannaCry virusaanval Zoals u wellicht via de media heeft vernomen is er een Ransomware Virus actief onder de naam WannaCry. Het betreft hier een zeer agressief malware virus dat…

Naar het nieuwsbericht
BSU stopt met de afdeling service en repair

BSU stopt met de afdeling service en repair BSU stopt vanaf 2017 met de afdeling service en repair. Dit betekent dat er in Roosendaal op de Belder 44 vanaf heden…

Naar het nieuwsbericht
De vijf belangrijkste lessen uit het event Digitale Veiligheid 3.0

100% digitale veiligheid bestaat niet. Tijdens het recent door BSU en KPN georganiseerde event Digitale Veiligheid 3.0, werden meer dan 200 MKB-ondernemers en IT’ers meegenomen in een digitale wereld vol bedreigingen. Keynote speakers Brenno de Winter, Joris Geertman en Raf Ostach concludeerden dat 100% digitale veiligheid niet bestaat, maar dat er veel zaken zijn die bedrijven zelf kunnen doen om zich goed voor te bereiden en te wapenen.

Naar het nieuwsbericht
BSU.CONNECT wint landelijke KPN Channel Award

BSU.CONNECT heeft als een van de circa 60 erkende business partners van KPN in Nederland de KPN Channel Award gewonnen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest succesvolle en aansprekende regionale marketingactie.

Naar het nieuwsbericht
BSU & CORNELISSEN steunen Stichting Vrienden van Bambanani

Stichting Vrienden van Bambanani bouwt schooltjes voor kinderen in Zuid-Afrika. Daarnaast leidt Bambanani onderwijzers op. Allemaal om de schooltjes die gebouwd worden zo zelfvoorzienend mogelijk te maken. Zo wordt er ook groente en fruit gekweekt, en zorgen watertanks voor het broodnodige water. Dankzij deze opzet spelen de scholen een centrale rol binnen de gemeenschap.

Naar het nieuwsbericht
BSU neemt ELKOR Telecom & ICT uit Roosendaal over

Met genoegen delen wij u mede dat Elkor Telecom & ICT uit Roosendaal met terugwerkende kracht per 1 september is overgenomen door BSU. We streven ernaar om Elkor Telecom & ICT voor 31 december 2015 volledig geïntegreerd te hebben in de BSU.GROEP. Elkor Telecom & ICT zal verder gaan onder de naam BSU.CONNECT.

Naar het nieuwsbericht
BSU.CONNECT genomineerd voor de KPN Channel Awards 2016

Bekijk de video over onze nominatie voor de KPN channel Awards 2016.

Naar het nieuwsbericht
Klantcommunicatie 3.0 was een succes!

Tijdens Klantcommunicatie 3.0 op 23 juni gaven de drie sprekers Herman Konings, René Schenk en Remco Vroom een interessante doorkijk naar de digitale toekomst van het zaken doen. Met ruim 170 bezoekers was Klantcommunicatie 3.0 een groot succes en we willen iedereen hiervoor hartelijk bedanken.

Naar het nieuwsbericht
KPN 4G

Vandaag vieren we dat we heel Nederland 4G kunnen bieden

Naar het nieuwsbericht
BSU genomineerd voor KPN Channel Awards

BSU is trots te kunnen melden dat we genomineerd zijn voor de KPN Channel Awards 2015 in de categorie marketing met als case ons mega led-scherm aan de A50.

Naar het nieuwsbericht
BSU LED Scherm

Bekijk de video over het BSU LED Scherm.

Naar het nieuwsbericht
Verhuizen

Voor aankomend jaar hebben we ook grootse plannen qua huisvesting. We hopen eind van het jaar vanuit onze nieuwe pand aan de A50 in Veghel te werken.

Naar het nieuwsbericht
Nieuwe Website

Na een hectische periode waarin BSU als organisatie een behoorlijke gedaantewisseling heeft ondergaan, vonden wij het tijd voor een nieuw begin, met een nieuwe huisstijl, passend bij het huidige BSU. BSU SIMPLY DOES IT!

Naar het nieuwsbericht