Hosted VoIP

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol. Bij Hosted VoIP wordt de installatie, servers en diensten gehost of gemanaged door een VoIP provider. Hierdoor is de VoIP provider verantwoordelijk voor support en het routeren van gesprekken. Door Hosted VoIP is het niet meer nodig om een telefooncentrale te kopen. Deze is bij Hosted VoIP vervangen door een virtuele telefooncentrale. In vergelijking met het ISDN-netwerk, welke vanaf 1 september 2019 volledig vervangen wordt door VoIP, ervaar je met VoIP een betere belkwaliteit tegen lagere kosten.

Waarom Hosted VoIP van BSU?

We zien dat telefonie naadloos integreert in unified communication oplossingen zoals conference calling met video en het delen van en werken aan documenten met elkaar vanaf afstand via Skype for Business. Bij BSU is het daarom mogelijk om Hosted VoIP te integreren met verschillende applicaties om zo efficiënt samen te werken. Indien gewenst maken we een koppeling met je CRM-systeem. Alle telefonie instellingen kunnen eenvoudig worden gedaan in het Online Beheerportal. BSU werkt met één contract, één aanspreekpunt en één factuur. Zo garanderen we optimaal gemak en een prettig overzicht.

De voordelen van Hosted VoIP bij BSU

  • Virtuele telefooncentrale in the cloud: veilig en altijd up-to-date!
  • Integratie van alle communicatie, altijd en overal optimaal bereikbaar; onderweg en op kantoor.
  • Gemak en overzicht: één contract, één aanspreekpunt, één factuur.
  • Gebruikersprofielen met veel slimme functionaliteiten.
  • Productiever en efficiënter samenwerken met Unified Communications applicaties
  • Klantgerichter werken dankzij koppeling met uw CRM-systeem
  • Geavanceerde functionaliteiten, zoals receptie bedienpost, call center en ICT koppelingen
  • Eenvoudige Online Beheerportal voor alle telefonie-instellingen

Onze Hosted VoIP partners:

BSU verzorgt diverse business apps zodat jouw digitale werkomgeving zo optimaal mogelijk ingericht kan worden.

KPN EEN

KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software, gericht op bedrijven met 5 tot ongeveer 150 medewerkers.

5-1 KPN VIOP
5-2 Hosted VIOP

Vodafone One Net

Vodafone One Net integreert vaste en mobiele telefonie. Hierdoor mis je nooit meer een belangrijk telefoontje, waar je ook werkt. Altijd en overal bereikbaar.