• Maatwerk
  • 24/7 monitoring
  • Altijd en overal
  • Realtime inzage
 

Cloud Computing

Maximale flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid voor een vast bedrag per maand

Met cloud computing haal je het beste uit je ICT. Cloud computing biedt je maximale flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid voor een vast bedrag per maand.

De voordelen van je software in de cloud plaatsen ten opzichte van software op eigen, lokale servers zijn groot. Je hebt minder eenmalige investeringskosten. En kosten voor onderhoud en updates zijn bij de prijs inbegrepen. Je haalt aantoonbaar een hogere beschikbaarheidsgraad en je beveiligingsmaatregelen zijn beter geregeld. Je betaalt naar gebruik. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Maximale flexibiliteit

BSU richt de cloud helemaal naar wens voor je in. Samen creëren we jouw ideale mix van private en publieke clouddiensten en brengen die onder in één online werkomgeving. Ook applicaties die draaien op je eigen, lokale servers kunnen we hierin onderbrengen.

Wil je klein beginnen en later uitbreiden met meer applicaties? Wil je het aantal gebruikers opschalen of juist afschalen? Alles is mogelijk in onze cloud.

 Maximale beschikbaarheid en veiligheid

Over je applicaties en data zijn we stellig: je wilt er altijd en overal over kunnen beschikken. En je wilt dat ze extreem veilig zijn. Zeker als het gaat om bedrijfskritische applicaties en data. BSU zorgt daarvoor.

Het NLDC TIER IV datacenter

Om de belofte van extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid waar te kunnen maken, leveren we onze clouddiensten vanuit het duurzame NLDC TIER IV datacenter op de High Tech Campus in Eindhoven.

Meer informatie over NLDC TIER IV

Veiliger databeheer bestaat niet

Het NLDC Tier IV datacenter is voorzien van hoogstaande technologische voorzieningen die een extreem hoge mate van data security garanderen. Te beginnen met de hypermoderne firewalls en switches, anti-DDoS en geavanceerde back-up methoden.

Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen zoals Multifactor Authentificatie (extra toegangsbeveiliging), Managed Antivirus & Antispam, maar ook Managed Patching (het geautomatiseerd updaten van besturingssystemen en firmware) en Proactief Werkstation, Server en Netwerkmanagement.

Een cloudomgeving die gewoon altijd werkt

Het Tier IV datacenter in Eindhoven heeft een directe aansluiting met de internetlevensader van Nederland zonder tussenstops en hubs. Deze aansluiting is redundant (dubbel) uitgevoerd met lijnen naar Amsterdam en Rotterdam en heeft een permanente heart beat monitoring. In het uiterst zeldzame geval dat er een lijn down gaat, neemt de andere lijn het direct over.

Door de redundante verbindingen biedt dit datacenter, in combinatie met optimale stroom en koeling, een veilige en betrouwbare omgeving met bijna 100% beschikbaarheid. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Met andere woorden: je beschikt over een cloudomgeving die gewoon altijd werkt.

CO2-neutraal werken in de cloud

Bijkomend voordeel van het Tier IV datacenter is dat je applicaties draaien op 100% groene stroom, afkomstig van Windmolenpark Amalia en BioEnergieCentrale Delfzijl.

De warmte uit het datacenter gaat naar andere bedrijven op de High Tech Campus die daardoor fors besparen op hun stookkosten en CO2-emissie. Door aansluiting op de energie-uitwisselring hoeft het datacenter zelf geen koude op te wekken, wat veel energie bespaart.

Wil je ook zorgeloos kunnen werken in de cloud en het allerbeste uit je ICT halen?

Neem dan contact met ons op via 0413 24 33 33. Of laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Next Level Data Security

Klik hieronder op één van de twee keuzes voor meer informatie over onze Type Cloudomgevingen of onze Data Security Clouddiensten voor MKB.

Type Cloudomgevingen