Cloud Computing

Extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid van ICT toepassingen

In onze visie staat extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid van ICT-toepassingen centraal. Dat is natuurlijk logisch als je beseft dat ICT-toepassingen bedoeld zijn om je bedrijfsdoelen te helpen realiseren.

Om de belofte van extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid waar te kunnen maken, leveren we verschillende clouddiensten vanuit het duurzame NLDC TIER IV datacenter op de High Tech Campus in Eindhoven.

Het NLDC TIER IV datacenter

In het NLDC Tier IV datacenter op de High Tech Campus in Eindhoven zijn de veiligheid en beschikbaarheid van het allerhoogste niveau. Het datacenter garandeert een connectiviteit van 99,9% en een stroomvoorziening van 99,995%. BSU levert vanuit dit datacenter Data Security Clouddiensten voor iedere MKB’er.

Meer informatie over NLDC TIER IV

Extreme veiligheid

Het NLDC Tier IV datacenter is voorzien van hoogstaande technologische voorzieningen die een extreem hoge mate van data security garanderen. Te beginnen met de hypermoderne firewalls en switches, anti-DDoS en geavanceerde back-up methoden.

Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen zoals Multifactor Authentificatie (extra toegangsbeveiliging), Managed Antivirus & Antispam, maar ook Managed Patching (het geautomatiseerd updaten van besturingssystemen en firmware) en Proactief Werkstation, Server en Netwerkmanagement.

Maximale beschikbaarheid

Het Tier IV datacenter in Eindhoven heeft een directe aansluiting met de internetlevensader van Nederland zonder tussenstops en hubs. Deze aansluiting is redundant (dubbel) uitgevoerd met lijnen naar Amsterdam en Rotterdam en heeft een permanente heart beat monitoring. In het uiterst zeldzame geval dat er een lijn down gaat, neemt de andere lijn het direct over.

Door de redundante verbindingen biedt dit datacenter, in combinatie met optimale stroom en koeling, een veilige en betrouwbare omgeving met bijna 100% beschikbaarheid. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Next Level Data Security

Klik hieronder op één van de twee keuzes voor meer informatie over onze Type Cloudomgevingen of onze Data Security Clouddiensten voor MKB.

Type CloudomgevingenData Security Clouddiensten MKB