Pro-actief Werkstation

Proactief Werkstation, Server en Netwerkmanagement gebeurt op basis van standaard beheerwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn vastgelegd in werkbeschrijvingen en standaard rapportages.

Lees meer

Managed Cloud Back-up

Je data wordt dagelijks versleuteld (encrypted) via het internet naar onze back-upservers verzonden. De back-up van je data wordt extern opgeslagen op twee fysiek gescheiden locaties. Op twee verschillende systemen. Hoe lang je data bewaard blijft, bepaal je zelf.

Lees meer

Managed Antivirus

De Managed Antivirus service van BSU levert op basis van de bitdefender engine gecentraliseerde faciliteiten voor toezicht en bescherming van de digitale werkomgeving.

Lees meer

Secure Mail

Je e-mail wordt binnen ons e-mail protection systeem gecontroleerd op de betrouwbaarheid van de afzender én op de inhoud van het bericht. Onze filter zorgt ervoor dat er zo min mogelijk ongewenste e-mail doorkomt.

Lees meer

Two Factor Authentication

Indien gewenst voorzien we de toegang tot bronnen binnen je netwerk van een extra beveiligingslaag. Naast een gebruikersnaam en wachtwoord heb je dan een sessie specifieke code nodig om toegang te krijgen tot deze bronnen.

Lees meer

Anti DDoS

Een DDoS-aanval is een aanval waarbij meerdere computers ingezet worden om een netwerk tijdelijk uit te schakelen. Waardoor bepaalde diensten niet beschikbaar zijn. Anti-DDoS beschermt tegen grootschalige DDoS-aanvallen. BSU werkt voor anti-DDoS samen met KPN.

Lees meer

Patch Management

Wist je dat de meeste hacks plaatsvinden bij computers en servers die niet goed geüpdatet zijn? Het gaat hier om updates van besturingssystemen en firmware.

Lees meer