Managed Cloud Back-up

Je data wordt dagelijks versleuteld (encrypted) via het internet naar onze back-upservers verzonden. De back-up van je data wordt extern opgeslagen op twee fysiek gescheiden locaties. Op twee verschillende systemen. We garanderen een retentie van 30 dagen op opgeslagen data. Dit betekent dat we garanderen dat je in ieder geval tot 30 dagen terug in de tijd data kunt terughalen.

Je hebt dus de zekerheid dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van al je belangrijke data. Onze software verstuurt alle gewijzigde bestanden automatisch naar ons datacenter. Ook SQL en Exchange databases kunnen volledig worden meegenomen in deze back-up. Ter controle stuurt de software na elke back-up een rapportage over het verloop van de back-up.

Omdat we de menselijke factor in het back-up proces uitschakelen, weet je zeker dat er dagelijks een back-up plaatsvindt. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan krijg niet alleen jij een rapportage, maar ook wij. Samen zullen we dan de consequenties bespreken en de te nemen stappen bepalen. De werkzaamheden die BSU hiervoor moet uitvoeren zijn opgenomen in de prijs.

Met de uitbreiding “Exchange brick level” is je data zelfs bij calamiteiten beschermd. Eventueel kan dan zelfs een individuele e-mail worden teruggeplaatst.

Prijzen

Managed Cloud Back-upPrijs per maand
Managed Cloud Back-up per Server (200 Gigabyte Selected Size)€ 50,00
Managed Cloud Back-up 100 Gigabyte Extra (Server)€ 15,00
Managed Cloud Back-up per Werkstation (100 Gigabyte Selected Size)€ 15,00
Managed Cloud Back-up 100 Gigabyte Extra (Werkstation)€ 10,00