• Veilig bestanden versturen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Streng beveiligde hosting
  • Realtime inzage
 

Secure File Transfer

Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. Laat daarom bestanden beveiligen met Secure File Transfer. De FileCap server biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één. Wereldwijd versturen of ontvangen al meer dan 100.000 tevreden gebruikers met behulp van FileCap grote bestanden of bestanden met gevoelige bedrijfsinformatie.

Waarom Secure File Transfer van BSU?

BSU organiseert je ICT op zo’n manier dat je optimaal beschermd bent tegen cyberaanvallen, spam, virussen en andere gevaren. Onder optimale bescherming valt ook het veilig versturen van grote bestanden met gevoelige bedrijfsinformatie. De clouddienst Secure File Transfer van BSU maakt dit mogelijk met de FileCap server. Deze server ondersteunt de AVG wetgeving door u als gebruiker ervan te verzekeren dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn.

De voordelen van Secure File Transfer

Secure File Transfer maakt met FileCap gebruik van de modernste encryptie technologie. Zo wordt je ervan verzekert dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt. Verder is FileCap ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het product wordt hierdoor ervaren als de meest gebruiksvriendelijke in zijn soort. Tot slot wordt de FileCap server niet gehost in een public cloud zoals bij vele andere clouddiensten het geval is, maar op BSU’s eigen streng beveiligde infrastructuur. Door deze lokale opslag is er controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.

Samengevat, biedt Secure File Transfer van BSU de volgende voordelen:

  • Bestanden versturen zonder veiligheidsrisico’s;
  • Hoge gebruiksvriendelijkheid;
  • Hosting op streng beveiligde infrastructuur.