De Online Werkplek

Bij het ontwikkelen van een online werkplek gaat het tegenwoordig om de veiligheid en beschikbaarheid van mensen. Tegelijkertijd wil je kunnen werken op een manier die volledig bij je past. Want dat is nodig om je doelen te behalen.

Droomscenario als vertrekpunt om bedrijfsdoelen sneller te bereiken

In ons droomscenario voel je je veilig. Kun je jezelf zijn. En werk je zoals jij dat graag wilt.

Bij het ontwikkelen van jouw ideale online werkplek is dit droomscenario altijd ons vertrekpunt. Jij en je collega’s zijn tenslotte degenen die elke dag met ICT-applicaties en data werken om de doelen van je bedrijf te behalen.

Wij zien het als onze uitdaging om jou die doelen sneller te laten bereiken. Dus wil jij ook je ultieme online werkplek creëren? Neem dan contact met ons op via 0413 24 33 33. Of laat hieronder je gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Online werkplek, Cloudtelefonie en Skype for Business

Gemakkelijker communiceren met elkaar door technologische integratie

De online werkplek, cloudtelefonie en Skype for Business groeien steeds dichter naar elkaar toe. Dit betekent dat verschillende vormen van communicatie, zoals bellen, appen en videogesprekken voeren, steeds beter functioneren vanuit één centrale ICT-omgeving.

Zo kun je met collega’s over de hele wereld samenwerken aan projecten terwijl je elkaar kunt zien, elkaar kunt spreken en realtime documenten en informatie met elkaar kunt uitwisselen.

Je kunt zelfs over de hele wereld samen aan documenten werken. Als je maar een goede internetverbinding hebt en de juiste ICT-applicaties. Wil je meer weten over de integratiemogelijkheden van verschillende communicatievormen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 0413 24 33 33. Of laat  je gegevens achter in het contactformulier, zodat we contact met je kunnen opnemen.