Device Management

We helpen je controle te houden over je apparaten met een focus op optimale veiligheid en beschikbaarheid van imformatie en applicaties. We organiseren je complete ICT op zo’n manier dat je optimaal beschermd bent tegen cyberaanvallen, spam, virussen en andere gevaren van buiten. Verder zorgen we ervoor dat alle apparaten beheerd kunnen worden binnen de online werkplek met een maximale snelheid. Voor een vast bedrag per maand ben je compleet ontzorgd.

De voordelen van Device Management

  • Je werkt AVG compliant.
  • Applicaties, data en devices zijn optimaal beschermd.
  • De prestaties van je apparaten worden gemonitord en verbeterd.
  • Data wordt dagelijks versleuteld geback-upt.
  • Je bent verzekerd van een meetbaar servicelevel.
  • Je ontvangt periodieke managementrapportages.
  • Toegang tot realtime rapportages.
  • Inzicht in de prestaties van je systemen.
  • Uptime garantie van 99,9%.

Device Management van BSU

We delen Device Management op in vier onderdelen: Mobile Device Management (MDM), Workstation Management, Server Management en Netwerk Management:

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management maakt het mogelijk om (eigen) mobiele apparaten veilig te integreren in een bedrijfsnetwerk. Met het oog op het groeiende gebruik van mobiele apparaten op de werkvloer wordt dit steeds belangrijker. BSU houdt rekening met deze mobiele ontwikkeling en ontzorgt je op gebied van mobiel beheer en beveiliging.

Mobile Device Management BSU
Workstation Managment BSU

Workstation Management

Als onbetrouwbare data en functionaliteiten een intern netwerk binnendringen, dan gebeurt dit meestal via een werkstation. Naast je internetverkeer beveiligen we daarom ook ieder werkstation in je organisatie. Denk naast werkstations ook aan beveiliging van laptops en tablets die regelmatig op andere plekken worden gebruikt.

Server Management

We voorzien al je servers van de juiste veiligheidsmaatregelen. Zo krijgen onbetrouwbare data en functionaliteiten geen kans zich te verspreiden via de servers vanaf waar je werkt.

Server Management BSU
Netwerkmanagment BSU

Netwerkmanagement

We geloven erin dat als we de devices (switch, access point, router en firewall) onder controle hebben, dat we dan het gehele netwerk beheersbaar hebben gemaakt. Dit noemen we Netwerkmanagement.