De ultieme online werkplek met onze diensten

Met onze ICT-diensten ben jij altijd, overal en veilig online beschikbaar precies zoals jij dat wilt. Werken op je eigen manier voelt niet alleen goed, het zorgt ook voor mooie resultaten. ICT-toepassingen moeten daarom werken zoals jij en je collega’s dat voor ogen hebben. Jij bent immers degene die samen met je collega’s met ICT-toepassingen bedrijfsfuncties aansturen.

Daarom nemen we jullie ideale plaatje als uitgangspunt bij het ontwikkelen van een ultieme online werkplek. We doen dit omdat dromen en ambities hierdoor binnen handbereik komen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder onze diensten:

Clouddiensten

Als MKB’er wil je altijd, overal en veilig online beschikbaar zijn zoals jij dat wilt én altijd, overal en veilig je bestanden beheren. Als transparante IT-partner bieden we clouddiensten voor digitale werkomgevingen met extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid.

Type Cloudomgevingen

Elk bedrijf heeft zijn eigen processen, datastromen, wensen en eisen. Daarom is een modern datacenter ingericht op verschillende situaties met de daarbij behorende cloudomgeving. Zo kunnen zorgen we ervoor dat je jouw online werkplek als één geïntegreerde digitale werkomgeving ervaart.

Device Management

BSU installeert, beheert en beveiligt proactief de (mobiele)applicaties, werkomgeving, server en netwerk binnen jouw organisatie. We helpen je controle te houden over je apparaten met een focus op optimale veiligheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid.

Business Apps

Om je doelen te bereiken wil je kunnen (samen)werken op een manier die volledig bij je past. BSU maakt dat mogelijk. Wij richten je digitale werkomgeving volledig naar wens in met de daarbij behorende business apps. Zo beschik je altijd en overal over de applicaties die je nodig hebt.

Informatiebeveiliging

De beveiliging van je data zijn een continu punt van aandacht. Je wilt de risico’s op een privacy of security inbreuk door de inzet van ICT-toepassingen zo klein mogelijk maken. BSU helpt je met informatiebeveiliging op alle mogelijke manieren.