Informatiebeveiliging

Voorkomen van privacy en security inbreuk door de inzet van ICT toepassingen

1

Management van internetverkeer

Onbetrouwbare data en toepassingen zoals virussen komen meestal via het internet een netwerk binnen. Daarom kun je het beste kwetsbaarheden afweren voordat ze een intern netwerk binnendringen. Dat doe je door internetverkeer te scannen en onbetrouwbare data en functionaliteiten zoals virussen tijdig af te weren. Hetzelfde geldt natuurlijk voor data die ongewenst van binnenuit naar buiten wordt gezonden.
2

Management van werkstations

Als onbetrouwbare data en functionaliteiten zoals een virus een intern netwerk binnendringt, dan gebeurt dit meestal via een werkstation. Na de beveiliging van het internetverkeer is het daarom essentieel om ieder werkstation in je organisatie van de juiste beveiligingsmaatregelen te voorzien.
3

Management van servers

Als onbetrouwbare data en functionaliteiten zoals een virus voorbij het werkstation is gekomen, dan verspreidt de kwetsbaarheid zich verder via de servers vanaf waar je werkt. Na de beveiliging van het werkstation is het dus cruciaal om alle servers van de juiste veiligheidsmaatregelen te voorzien.
AVG

Managementrapportage voor Data Security

Als klant van BSU ontvang je standaard managementrapportages over onze data security dienstverlening. We doen dit zodat jij kunt aantonen welke maatregelen je treft op het gebied van data security.  En dat je je hebt beschermd in relatie tot de Wet bescherming persoonsgegevens. Bekijk hieronder een voorbeeld van onze maandelijkse rapportage. Of download onze whitepaper over veiligheidsrisico’s in relatie tot de Wet bescherming persoonsgegevens.

Bekijk de rapportage van Forti analyzer

Bekijk afbeelding