• Maatwerk
  • 24/7 monitoring
  • Altijd en overal
  • Realtime inzage
 

Informatiebeveiliging

Minimaliseer de risico’s op privacy en security inbreuken

Veilig en AVG compliant je ICT managen

De beveiliging van je data zijn een continu punt van aandacht. Je wilt de risico’s op een privacy of security inbreuk door de inzet van ICT-toepassingen zo klein mogelijk maken. BSU helpt je daarbij, op alle mogelijke manieren.

1

Beveiliging door management van internetverkeer

Onbetrouwbare data en toepassingen zoals virussen komen meestal via het internet een netwerk binnen. Daarom scannen we je internetverkeer op onbetrouwbare data en functionaliteiten en weren we deze bedreigingen af voordat ze je interne netwerk binnendringen. Hetzelfde geldt voor data die ongewenst van binnenuit naar buiten wordt gezonden.
2

Beveiliging door management van werkstations

Als onbetrouwbare data en functionaliteiten een intern netwerk binnendringen, dan gebeurt dit meestal via een werkstation. Naast je internetverkeer beveiligen we daarom ook ieder werkstation in je organisatie.
3

Beveiliging door management van servers

Als onbetrouwbare data en functionaliteiten voorbij een werkstation komen, dan verspreidt het gevaar zich verder via de servers vanaf waar je werkt. Daarom voorzien we ook alle servers van de juiste veiligheidsmaatregelen.
4

Beveiliging door management van bedrijfs- en persoonsgegevens

De beveiliging van bedrijfs- en persoonsgegevens is sinds 25 mei 2018 aan strikte regels gebonden. Op die datum werd de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. De AVG heeft vergaande gevolgen voor de beveiligingseisen van je ICT. Wat dat betekent voor jouw organisatie, vertelt BSU je graag.
5

AVG compliant omgaan met persoons- en bedrijfsgegevens

AVG compliant omgaan met persoons- en bedrijfsgegevens vereist allereerst dat je je informatiebeveiligingsrisico’s in kaart brengt. Wij zorgen daarvoor door het verzamelen, gebruiken en bewaren van persoonsgegevens centraal te monitoren en managen. Hierdoor heb je altijd realtime inzicht in de gang van zaken.
6

Alles rondom AVG goed en veilig geregeld

We maken niet alleen de risico’s inzichtelijk. Ook helpen we je bij het nemen van de juiste maatregelen om de risico’s met betrekking tot de AVG te minimaliseren. Daar hoort onder andere bij dat we zorgen voor transparante rapportages, waarmee je kunt aantonen dat je digitaal op het juiste niveau beveiligd bent.

Wil jij je ICT ook Veilig en AVG compliant managen?

Neem dan contact met ons op via 0413 24 33 33. Of laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Meer informatie over de AVG en een stappenplan vind je hier.

Managementrapportage voor Data Security

Als klant van BSU ontvang je standaard managementrapportages over onze data security dienstverlening. We doen dit zodat jij kunt aantonen welke maatregelen je treft op het gebied van data security.  En dat je je hebt beschermd in relatie tot de Wet bescherming persoonsgegevens. Bekijk hieronder een voorbeeld van onze maandelijkse rapportage. Of download onze whitepaper over veiligheidsrisico’s in relatie tot de Wet bescherming persoonsgegevens.

forti-analyzer

Bekijk de rapportage van Forti analyzer

Bekijk afbeelding