Microsoft Office 365

Altijd en overal samenwerken

Met Office 365 werk je met de vertrouwde Office programma’s. Je bent altijd en overal beschikbaar en werkt makkelijker samen. Alle apps zijn altijd up-to-date, waardoor je altijd met de laatste versie werkt. Hieronder vind je de voordelen van werken met Office 365. BSU helpt je met het implementeren van Office 365 binnen jouw organisatie.

Al je vertrouwde, favoriete apps

Met Office 365 beschik je over alle vertrouwde apps die je graag gebruikt. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en OneDrive. En op de PC ook Publisher en Access.

Altijd up-to-date

Met een Office 365-abonnement zijn je Office apps altijd up-to-date. Of je nu de desktopversie gebruikt of de online versie, je werkt steeds met de meeste recente versie.

Op al je apparaten

Office 365 werkt op je desktop, tablet en smartphone. Ongeacht of dat nu een Windows apparaat is of een Mac, iPad, iPhone of Android toestel. Het enige wat je nog nodig hebt, is internet.

Werken in de cloud

Met OneDrive heb je vanaf elke locatie toegang tot je werk. Door gegevens te delen kun je ook anderen toegang verlenen en eenvoudig samenwerken aan projecten.

We staan voor u klaar

U kunt altijd op ondersteuning rekenen. E-mail, chat of bel met een medewerker.