Vergaderen en bellen met iedereen

Skype voor Bedrijven is de ideale tool voor vergaderingen en gesprekken op afstand. Je kunt met maximaal 250 personen tegelijk overleggen. Zelfs als anderen geen Skype voor Business gebruiken. Een telefoon of internetverbinding is alles wat ze nodig hebben.

Efficiënter werken met Office

De online status van je contacten checken en vergaderingen plannen, doe je eenvoudig in Outlook. Een gesprek beginnen? Dat kan gewoon vanuit apps als Word en Powerpoint.

Beveiliging en beheer

Slimme authenticatie- en encryptiemethoden zorgen ervoor dat je gesprekken met Skype for Business altijd goed beveiligd zijn. Bovendien is het mogelijk om accounts en functies van werknemers naar wens te beheren.

Werknemers zijn tegenwoordig overal bereikbaar. Op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg. Via een vaste lijn, mobiel toestel of Skype for Business. Waarom zou je al deze communicatievormen niet slim integreren?

Verhoog je productiviteit

Skype for Business is een communicatieplatform waarop jij en je collega’s eenvoudig kunnen samenwerken binnen één uniforme omgeving. Je vindt er alle relevante informatie die je nodig hebt. En het werkt altijd even prettig en vertrouwd. Of je nu je pc, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

Skype for Business is ontzettend handig. Je kunt ermee chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van je collega’s beschikbaar zijn. Al ben je aan de andere kant van de wereld. Informatie delen, communiceren en samenwerken met collega’s, klanten en partners was nog nooit zo makkelijk en efficiënt.

Haal het maximale uit Skype for Business

Skype for Business en Office 365 stellen jou en je collega’s in staat om aanzienlijk beter samen te werken. Maar als je er echt alles uit wilt halen als organisatie, is er meer nodig. Skype for Business en Office 365 vragen ook gedragsverandering bij gebruikers. Daarom hebben we een speciaal adoptieprogramma voor je klaarstaan. Daarmee helpen we die benodigde verandering in gedrag en cultuur stapje voor stapje te realiseren.