BSU maakt ICT menselijk

ICT hoort het leven makkelijker te maken. Zodat je kunt werken op een manier die volledig bij jou past. En bedrijfsdoelen sneller dichterbij komen.

BSU zorgt daarvoor.

Onze missie is ICT menselijk maken. Daarom leveren wij digitale werkomgevingen waarin de mens centraal staat. Omgevingen die extreem veilig zijn, indien vereist. En 100% vertrouwd aanvoelen. Omdat ze aansluiten op je eigen innerlijke ICT. Wij mensen zijn namelijk zelf informatie en communicatietechnologie. We hebben een ongeëvenaard besturingssysteem. Daarom staat de mens centraal in het ontwerp van al onze digitale oplossingen.

BSU: Be Someone Unique

De mens staat ook centraal in onze eigen organisatie en manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers ongecompliceerd zichzelf kunnen zijn. Onze naam zegt het al. BSU: Be Someone Unique.

Want pas als mensen volledig in hun kracht staan en gezamenlijk richting geven aan hun innerlijke drijfveren kun je als bedrijf maximaal presteren.

Menselijk, extreem veilig en maximaal beschikbaar

Naast menselijk en extreem veilig zijn onze oplossingen ook maximaal beschikbaar. Wij kunnen dit garanderen omdat wij clouddiensten leveren vanuit het duurzame NorthC Datacenter op de High Tech campus in Eindhoven. Veiliger databeheer bestaat haast niet. Daarnaast rapporteren wij over het gedrag van onze mensen en de digitale omgevingen die wij leveren. Hierin zijn we volledig transparant. De inzichten uit onze rapportages gebruiken we om samen met de klant processen continu te optimaliseren.

Hoe ziet jouw ultieme werkomgeving eruit?

Is jouw digitale werkomgeving extreem veilig, maximaal beschikbaar én verademend menselijk? Of valt hier nog veel te winnen? Neem contact met ons op en ontdek wat BSU voor jouw medewerkers en organisatie kan betekenen. Bel 0413 24 33 33 of vul het contactformulier in.